Korona i Innlandet

Illustrasjon av koronavirus

Statsforvalteren i Innlandet følger koronasituasjonen tett. Her finner du lenker til overordnede myndigheter og saker vi selv legger ut om temaet.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Normal hverdag med økt beredskap.

Flytskjema - dette gjør du når du blir syk.
Flytskjema - dette gjør du når du blir syk. Foto: FHI.

Klikk her for å se flytskjemaet i større utgave. 

Du kan abonnere på koronanyheter fra Statsforvalteren i Innlandet! Gå til denne siden, kryss av for "korona" og oppgi din e-postadresse, så får du e-postvarsel om alle koronasaker som vi legger ut.

 


Publisert 03.03.2020

Slik jobbes det med koronaviruset i Innlandet

Fylkesmannen i Innlandet følger situasjonen med Koronaviruset tett. Vi har faste møter Helsedirektoratet, fylkesberedskapsrådet og kommunene for å informere og koordinere regionale etater og myndigheter.

 


Publisert 02.03.2020

Slik jobbes det med koronaviruset i Innlandet

Fylkesmannen har satt stab og jobber nå kontinuerlig med Koronaviruset situasjonen. Vi har faste møter Helsedirektoratet, fylkesberedskapsrådet og kommunene for å informere, koordinere og utarbeide felles kjøreregler. Oppdateringer finner du ved å klikke i denne boksen.

 


Publisert 03.02.2020

Coronaviruset ble diskutert i Fylkesberedskapsrådet

Verdens helseorganisasjon har erklært internasjonal folkehelsekrise på grunn av det nye coronaviruset. Det er sannsynlig at smitten også vil komme til Norge. Fylkesberedskapsrådet var i dag samlet for å diskutere situasjonen.


Publisert 03.02.2020

Utbrudd av nytt coronavirus i Kina

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet arbeider nå med å forberede hvordan helsetjenesten skal kunne håndtere situasjonen dersom det nye coronaviruset kommer til Norge. 


Publisert 03.02.2020

Kommunene ble orientert om Coronavirus

Mange kommuner deltok på møte for å få siste informasjon om situasjonen rundt Coronaviruset. Nå bør kommunene benytte anledningen til å gå igjennom planverket sitt.