07.12.2022

NY BARNEVERNSLOV!

1.januar 2023 trer ny barnevernslov i kraft. Hovedmålet med den nye loven er å øke rettssikkerheten for familiene som mottar hjelp fra barnevernet, og gi enda flere barn en trygg oppvekst.


06.12.2022

Kommunen og statsforvalteren

Syns du vi skal ta vare på truede dyre- og plantearter, eller på jorda som kan dyrke korn? Syns du nye boliger og lekeplasser skal sikres mot helseskadelig støy? Eller at det skal være fri ferdsel for folk flest i strandsonen?


02.12.2022

Ønsket, velkommen og verdsatt!

MOT-gründer Atle Vårvik var hovedtaler da Statsforvalteren i Trøndelag torsdag kveld samlet over 350 nye statsborgere i Trondheim kommune til statsborgerseremoni i Olavshallen.


24.11.2022

Bygdevekstavtaler til Indre Namdal og Rindal/Holtålen

To områder i Trøndelag er utpekt av Kommunal- og distriktsdepartementet som nasjonale piloter for utprøving av bygdevekstavtaler.


20.11.2022

Stemningsfull seremoni for nye statsborgere

Lørdag 19. november deltok et hundretalls nye norske statsborgere fra en rekke ulike trønderske kommuner da Statsforvalteren i Trøndelag arrangerte statsborgerseremoni i Kimen kulturhus i Stjørdal.


17.11.2022

Trøndersk Matmanifest revideres, nå kan du si din mening!

Trøndersk mat gir bedre folkehelse, spennende opplevelser og viktige arbeidsplasser, sier statsforvalter Frank Jenssen. Fram til 1. desember kan du sin din mening om hva som bør med når Trøndersk Matmanifest nå formes i ny utgave.


Flere nyheter Få nyhetsvarsel

Følg oss på sosiale medier