03.02.2021

Korona i Trøndelag

Klikk her for å finne kart over smitten i Trøndelag, lenker og informasjon fra Statsforvalteren.

Råd og informasjon finner du på Folkehelseinstituttets nettsider og på helsenorge.no.

13.01.2022

Regjeringen letter på tiltakene

Det ventes høye smittetall i ukene som kommer, og det vil fortsatt være behov for nasjonale tiltak. Men som samfunn tåler vi viruset bedre, det kan derfor gjøres flere lettelser.


10.01.2022

Omgjøring av kommunale vedtak om motorferdsel i utmark

Statsforvalteren i Trøndelag omgjør Rindal kommune sitt vedtak som åpnet for kjøring på barmark med minigraver og sekshjuling. Samtidig varsler Statsforvalteren mulig omgjøring av Nærøysund kommune sitt vedtak som åpnet for bruk av ATV på barmark.


06.01.2022

Mistenker at lav vannføring førte til muslingdød

I fjor sommer ble det funnet tusenvis av døde muslinger i Fossingelva i Levanger kommune. Forholdene i elva ble grundig undersøkt i håp om å finne årsaken.


03.01.2022

Følger opp bekymringer for fastlegesituasjonen

Den siste tiden har Statsforvalteren i Trøndelag mottatt flere bekymringer knyttet til fastlegeordningen. Pasienter klager på at de ikke har fastlege, mens flere fastleger er bekymret for om de er i stand til å levere forsvarlige tjenester.


22.12.2021

Krisesentrene står klare til å hjelpe døgnet rundt

Vi er inne i en tid med nye restriksjoner, og straks ringes jula inn. For mange er dette en krevende tid, særlig for de som allerede har det vanskelig. For enkelte barn og unge er det også en utrygg tid de nå går inn i.


Fleire nyhende Få nyheitsvarsel

Følg oss på sosiale medium