Presserom

Kommunikasjonsstaben jobber tett på statsforvalteren og alle våre fagavdelinger. 

Publisert 10.10.2017

Vi hjelper journalister med å finne riktig person for nyttig bakgrunnsinformasjon, saksopplysninger og intervju. Vi legger til rette for pressen under større møter og arrangementer, som kongelige besøk og andre offisielle besøk.

I presserommet finner du våre pressemeldinger, ulike invitasjoner og programmer for ulike arrangementer osv. 

For å få daglige nyheter, artikler, prinsipielle vedtak og tilsynsrapporter osv. anbefaler vi deg å se på våre fag- og temasider. Vi anbefaler deg å opprette abonnement på nyheter/saker fra våre nettsider.


09.03.2021

Han skal lede oppvekst- og velferdsavdelingen

Frode Kvittem (46) er tilsatt som ny oppvekst- og velferdsdirektør hos Statsforvalteren i Trøndelag. Han kommer fra stillingen som kommunalsjef for oppvekst i Verdal kommune.


04.03.2021

Hun skal lede reindriftsavdelingen

Siv Merethe G. Belbo (46) er ansatt som ny direktør for reindriftsavdelingen hos Statsforvalteren i Trøndelag. Hun tiltrer stillingen i juni måned.


13.01.2021

Vi er Statsforvalteren i Trøndelag

Navnet Statsforvalteren i Trøndelag er nytt, men vi har lange historiske tradisjoner. Her forklarer vi deg kort hvem vi er til for, og hvem vi jobber på vegne av.


01.01.2021

Nå heter vi Statsforvalteren i Trøndelag

Frank Jenssen ble den første fylkesmannen i sammenslått Trøndelag, men også den siste. For nå heter vi Statsforvalteren i Trøndelag.


17.12.2020

Vi blir Statsforvalteren i Trøndelag

Oppagavene er som før og folkene er de samme, men vi bytter navn!


11.12.2020

Nye lokaler på Røros åpnet

Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland åpnet i dag Fylkesmannens nye lokaler på Røros. Her samlokaliseres i alt 12 statlige ansatte i nytt kontorfellesskap.


26.11.2020

Statsråden åpner nye lokaler

Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland kommer til Røros for å åpne Fylkesmannen i Trøndelag sine nye lokaler som tas i bruk i desember.


26.10.2020

Nytt navn på fylkesmannsembetet

Fra 2021 er vi Statsforvalteren i Trøndelag. Regjeringen har bestemt å endre navn på fylkesmannen. Den nye benevnelsen på embetet er ‘statsforvalteren i...’ og tittelen på øverste leder blir ‘statsforvalter’. 


12.10.2020

Kronprinsen til Fosen og Levanger

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen besøker Indre Fosen og Levanger den 19. og 20. oktober 2020. Kronprins Haakon skal besøke Falstadsenteret og han skal møte eldrerådet i Indre Fosen. Under besøket ved Falstad skal han blant annet møte skoleelever.


11.02.2020

Både Konge og Prinsesse tilstede ved Ski Tour

Hans Majestet Kong Carl XVI Gustaf av Sverige og Prinsesse Astrid, fru Ferner vil være tilstede under Ski Tour 2020 i Trondheim.