Presserom

Kommunikasjonsstaben jobber tett på statsforvalteren og alle våre fagavdelinger. 

Publisert 13.12.2022, Sist endret 13.12.2022

Vi hjelper gjerne journalister med å finne riktig person for nyttig bakgrunnsinformasjon, saksopplysninger og intervju. Vi legger også til rette for pressen under større møter og arrangementer, som kongelige besøk og andre offisielle besøk.

I presserommet finner du blant annet våre pressemeldinger, invitasjoner og programmer for ulike arrangementer, for å nevne noe. 

For å få daglige nyheter, artikler, prinsipielle vedtak og tilsynsrapporter anbefaler vi deg å se på våre fag- og temasider.

Vi kan i tillegg anbefale deg å opprette et abonnement på nyheter/saker fra nettsidene våre.

Det hender at vi også publiserer artikler via Facebook og LinkedIn - følg oss derfor gjerne der.

 


 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Publisert 04.03.2021, Sist endret 04.03.2021

Hun skal lede reindriftsavdelingen

Siv Merethe G. Belbo (46) er ansatt som ny direktør for reindriftsavdelingen hos Statsforvalteren i Trøndelag. Hun tiltrer stillingen i juni måned.


Publisert 13.01.2021

Vi er Statsforvalteren i Trøndelag

Navnet Statsforvalteren i Trøndelag er nytt, men vi har lange historiske tradisjoner. Her forklarer vi deg kort hvem vi er til for, og hvem vi jobber på vegne av.


Publisert 01.01.2021

Nå heter vi Statsforvalteren i Trøndelag

Frank Jenssen ble den første fylkesmannen i sammenslått Trøndelag, men også den siste. For nå heter vi Statsforvalteren i Trøndelag.


Publisert 17.12.2020

Vi blir Statsforvalteren i Trøndelag

Oppagavene er som før og folkene er de samme, men vi bytter navn!


Publisert 11.12.2020

Nye lokaler på Røros åpnet

Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland åpnet i dag Fylkesmannens nye lokaler på Røros. Her samlokaliseres i alt 12 statlige ansatte i nytt kontorfellesskap.


Publisert 26.11.2020

Statsråden åpner nye lokaler

Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland kommer til Røros for å åpne Fylkesmannen i Trøndelag sine nye lokaler som tas i bruk i desember.


Publisert 26.10.2020

Nytt navn på fylkesmannsembetet

Fra 2021 er vi Statsforvalteren i Trøndelag. Regjeringen har bestemt å endre navn på fylkesmannen. Den nye benevnelsen på embetet er ‘statsforvalteren i...’ og tittelen på øverste leder blir ‘statsforvalter’. 


Publisert 12.10.2020

Kronprinsen til Fosen og Levanger

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen besøker Indre Fosen og Levanger den 19. og 20. oktober 2020. Kronprins Haakon skal besøke Falstadsenteret og han skal møte eldrerådet i Indre Fosen. Under besøket ved Falstad skal han blant annet møte skoleelever.


Publisert 11.02.2020

Både Konge og Prinsesse tilstede ved Ski Tour

Hans Majestet Kong Carl XVI Gustaf av Sverige og Prinsesse Astrid, fru Ferner vil være tilstede under Ski Tour 2020 i Trondheim.


Publisert 06.02.2020

Lahkoe biejjine! Gratulerer med dagen!

Trööndelagen Fylhkenålma sijhtebe gaajhkesidie læhoestidh! Vi hos Fylkesmannen i Trøndelag hilser alle på samenes nasjonaldag!