Presserom

Kommunikasjonsstaben jobber tett på statsforvalteren og alle våre fagavdelinger. 

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 13.12.2022, Sist endret 13.12.2022

Vi hjelper gjerne journalister med å finne riktig person for nyttig bakgrunnsinformasjon, saksopplysninger og intervju. Vi legger også til rette for pressen under større møter og arrangementer, som kongelige besøk og andre offisielle besøk.

I presserommet finner du blant annet våre pressemeldinger, invitasjoner og programmer for ulike arrangementer, for å nevne noe. 

For å få daglige nyheter, artikler, prinsipielle vedtak og tilsynsrapporter anbefaler vi deg å se på våre fag- og temasider.

Vi kan i tillegg anbefale deg å opprette et abonnement på nyheter/saker fra nettsidene våre.

Det hender at vi også publiserer artikler via Facebook og LinkedIn - følg oss derfor gjerne der.

 


 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Publisert 02.07.2021

Ny leder for klima- og miljøavdelingen

Line Lund Fjellvær (53) er ansatt som ny direktør for klima- og miljøavdelingen hos Statsforvalteren i Trøndelag. Hun tiltrer stillingen i oktober.


Publisert 01.07.2021

Minnemarkeringer i Trøndelag

I år er det 10 år siden Norge ble rammet av terrorhandlingene på regjeringskvartalet og Utøya. I likhet med resten av landet planlegges det i Trøndelag en rekke minnemarkeringer.


Publisert 18.06.2021

- Vaksinene tar oss ut av pandemien

I ukene fremover får stadig flere trøndere tilbud om koronavaksine. - Møt opp på timen din, også i sommer, oppfordrer statsforvalter Frank Jenssen.


Publisert 09.03.2021

Han skal lede oppvekst- og velferdsavdelingen

Frode Kvittem (46) er tilsatt som ny oppvekst- og velferdsdirektør hos Statsforvalteren i Trøndelag. Han kommer fra stillingen som kommunalsjef for oppvekst i Verdal kommune.


Publisert 04.03.2021, Sist endret 04.03.2021

Hun skal lede reindriftsavdelingen

Siv Merethe G. Belbo (46) er ansatt som ny direktør for reindriftsavdelingen hos Statsforvalteren i Trøndelag. Hun tiltrer stillingen i juni måned.


Publisert 13.01.2021

Vi er Statsforvalteren i Trøndelag

Navnet Statsforvalteren i Trøndelag er nytt, men vi har lange historiske tradisjoner. Her forklarer vi deg kort hvem vi er til for, og hvem vi jobber på vegne av.


Publisert 01.01.2021

Nå heter vi Statsforvalteren i Trøndelag

Frank Jenssen ble den første fylkesmannen i sammenslått Trøndelag, men også den siste. For nå heter vi Statsforvalteren i Trøndelag.


Publisert 17.12.2020

Vi blir Statsforvalteren i Trøndelag

Oppagavene er som før og folkene er de samme, men vi bytter navn!


Publisert 11.12.2020

Nye lokaler på Røros åpnet

Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland åpnet i dag Fylkesmannens nye lokaler på Røros. Her samlokaliseres i alt 12 statlige ansatte i nytt kontorfellesskap.


Publisert 26.11.2020

Statsråden åpner nye lokaler

Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland kommer til Røros for å åpne Fylkesmannen i Trøndelag sine nye lokaler som tas i bruk i desember.