Kurstilbud våren 2023 fra kompetansenettverket for lokalmat

Er du lokalmatprodusent og har utfordringer i produksjonen eller trenger du påfyll av kunnskap og inspirasjon?

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 02.03.2023

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Målgruppen er primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer.

Reiselivsbedrifter som har utviklingsprosjekter i samarbeid med lokalmatprodusenter, er også i målgruppen.

Kompetansenettverket kan hjelpe deg med utfordringer som for eksempel:

  • Produkt- og prosessutvikling
  • Testproduksjon
  • HACCP, holdbarhet og hygiene
  • Regelverkskrav og kundekrav
  • Markedsføring og merkevarebygging
  • Distribusjon og priskalkulasjon
  • Bedriftsutvikling og strategier

Landbruksavdelingen hos Statsforvalteren sitter i styringsgruppen for kompetansenettverket Øst, og gir innspill til hvilke kurs vi ønsker for våre lokalmatprodusenter.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.