"Brød og fisk"

… var temaet for den praktiske matlagingsdelen på økologisk matkurset for tilsette i barnehage og SFO på Karmsund vidaregåande skole.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 02.06.2014

På kurset lærte 19 tilsette i barnehage og SFO om berekraftig mat, menyplanlegging ut frå økologiske råvarer, fekk tips om kor ein får tak i økologiske produkt og skreiv eigen handlingsplan for barnehagen eller deira SFO. Ann Kersti Oreberg, frå Soria Moria steinerbarnehage i Haugesund, fortalte frå praksisen i ein nesten heilt økologisk barnehage.

I den praktiske delen med kursholdar Margit Vea, fekk deltakarane mange gode praktiske tips og ikkje minst inspirasjon til å lage mat frå botn med økologiske råvarer. Langtidshevde brød utan elting, frø som med enkle grep blir til "knask" og lettvinte fiskeretter stod blant anna på menyen.

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.