Inn på tunet – fra godkjenning til marked

Har du planer om å begynne med Inn på tunet? Bli med på kurs som går over fire kvelder!

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 13.04.2021

I dette kurset får du hjelp på veien til å bli godkjent av revisjonsordningen til Stiftelsen Norsk Mat (før Matmerk). Du får kunnskap om blant annet systematisk HMS-arbeid, ulike Inn på tunet (IPT) konsepter og forretningsmodell. Tilpassing av ditt konsept til markedet og krav som stilles blir også tema på kurset.

Kurset holdes digitalt og er fordelt på 4 kvelder i mai og juni. Kurset koster kr 2 000.

Skjema for påmelding og mer informasjon finner du på NLR Innlandet sin nettside. Påmeldingsfristen er 24.mai. Begrenset antall plasser!

 

Arrangør: Inn på tunet Norge SA i samarbeid med NLR Innlandet

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.