Bli med på ystekurs!

Ysting
Ysting Foto: Gro Kleiberg Haugvaldstad / Nofima.

Den beste fagekspertisen i Norge innen melkeforedling er hyret inn til dette introduksjonskurset i ysting og foredling av rå melk.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 16.09.2021

Kursholdere er Lise Brunborg fra Stavanger Ysteri og Tom Hoffman fra Hoffman Milk Treatment.

Målgruppe

Melkeprodusenter og andre som ønsker å starte kommersiell foredling av melk.

Målet med kurset

Kurset gir deltakerne grunnleggende kunnskap om foredling av rå (upasterurisert) melk. Kurset er for dem som har interesse for videreforedling av melk og som tenker å etablere egen virksomhet. Dette kurset gir grunnlag for å gå videre på modellkurs i ysting, som er rettet mot de som skal etablere ysteri/melkeforedling.

Dato: 1.-4. november 2021

Sted: Stavanger Ysteri, Ryfylkegata 13, Stavanger

Pris: 4000 NOK inkl. kursmateriell, lunsj alle dager og felles middag 3. kursdag (faktureres)

PS - Overnatting må hver enkelt selv sørge for 

 

For ytterligere opplysninger kontakt Aase Vorre Skuland, mob 450 15 282, aase.vorre.skuland@nofima.no

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.