Kursoversikt fra Kompetansenettverket for lokalmat Øst

Kompetansenettverket for lokalmat i øst er i gang med årets kursaktiviteter og besøksordninger.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 05.01.2022

Kompetansenettverket for lokalmat opplever stadig tilstrømming av nye
produsenter som ønsker å satse på foredling av lokale råvarer. Salget av lokalmat har økt til tross for pandemi, noe som viser at norske forbrukere ønsker å kjøpe og spise lokalt produsert mat. Økt salg i dagligvarekjedene krever økt profesjonalitet og det stilles store krav til lokalmatprodusentene, men det skaper også muligheter for økt volum og salg.

Direktesalgskanaler får også større oppmerksomhet, noe som bidrar til at også små og uerfarne lokalmatprodusenter finner sitt marked. Kompetansenettverket for lokalmat har lange tradisjoner
som en viktig kompetanseleverandør til bønder som ønsker å satse på mat som tilleggsnæring innen landbruket.

Kurs og arrangementer - Nofima eller Kurs | (xn--mathndverk-45a.no)

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Kontaktpersoner