Tre lokalmatprodusenter fra Rogaland vant i Det Norske Måltid!

Matregion Rogaland stilte med 10 produsenter og 11 produkter i finalen. Tre nådde helt frem og vant i sine respektive kategorier: NYYYT, A. Idsøe og Domstein avdeling Stavanger!

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 04.02.2022

I går ble Norges dyktigste produsenter for mat og drikke kåret under finalen av Det Norske Måltid 2021. 39 produsenter fra hele landet deltok i finalen i 13 ulike kategorier.

Vi gratulerer vinnerne fra Rogaland med den gjeve prisen i kategoriene:


Årets kjøtt
Tørrmodnet filetkam av økologisk frilandsgris, Nyyyt

Årets sjømat
Fersk skatefilet, Domstein avdeling Stavanger

Årets kjøtt foredlet
Kaldrøkt pinnekjøtt av Fjellam fra Ryfylke, A. Idsøe


Alle nominerte til finalen fra Rogaland:

Årets grønne
Moreller, Helgøyfrukt

Årets sjømat
Fersk skatefilet, Domstein avdeling Stavanger

Årets kjøtt
Tørrmodnet filetkam av økologisk frilandsgris, Nyyyt
Ytrefilet, TTmeat

Årets søtsak
Hasselnøtt pålegg, Sirkus Renaa Fabrikken

Årets meieriprodukt
Ryflkeyoghurt naturell, Ryfylke gardsysteri

Årets øl
Braut Shake IPA, RYGR brygghus

Årets kjøtt foredlet
Hickory Babyback Ribs, A. Idsøe
Kaldrøkt pinnekjøtt av Fjellam fra Ryfylke, A. Idsøe

Årets grønne foredlet
Ramsløk pesto, Litlestøl
Herr Brun's Sorte Dråper, Topp Sopp

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.