Fem fra Rogaland til topps i Det Norske Måltid

Georg-Fredrik Ueland i Nyyyt forklarer modning av kjøtt. Foto: Annabell Pfluger

250 produkter ble vurdert - Nyyyt, Idsø, Jerseymeieriet, Rygr og Renaa stakk av med seieren i ulike kategorier.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 03.02.2023

Det Norske Måltid er en kåring av de beste mat- og drikkeproduktene i Norge. Målet er å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon.

39 finalister i 13 kategorier konkurrerte i går i Stavanger om å vinne Det Norske Måltid. Hele 14 av finalistene var fra Rogaland.

Disse vant den gilde prisen:

  • Årets kjøtt: Tørrmodna T-bone fra Nyyyt i Bjerkreim
  • Årest kjøtt foredlet: Coppa di Prima fra A. Idsøe i Stavanger
  • Årest meierprodukt: Jerseymelk fra Jerseymeieriet på Bryne
  • Årets søtsak: Sjokoladeplate med pasjonsfruktkaramell fra Sirkus Renaa Fabrikken, Stavanger
  • Årets øl: Jærpilt Gulrotkake Surøl fra Rygr Brygghús på Klepp

    Presentasjon av alle vinnere på facebook til Det Norske Måltid


Det Norske Måltid er ett av tre nasjonale omdømmearrangement.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.