Invitasjon til Matsmiå 2015

Velkomen til spennande og lærerike dagar på MatSmiå 11.-12. mars på Karmsund vgs i Haugesund. Ein arena for inspirasjon, nettverksbygging og kompetanseheving!

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 22.01.2015

Kjende matfolk kjem for å inspirere og dele kunnskap:

Kristin Bendixvold, Rørosmat

Steinar Sørli, Åmot Operagard

Hanne Frosta, lokalmatentusiast, og tidlegare eigar og drivar av Hanne på Høyden  

 

Til å leie kursa har vi fått med oss desse kapasitetane: Bodil Nordjore (takkebakst), Hanne Frosta (smakar og tilbehør), Jarle Lundal (spekemat), Berit Martinsen (syltetøy og gelear), kokkar frå Gastronomisk Institutt (smarte koketips) og Frode Kristensen (få varene fram).  

Programmet finn du i margen på høgre side.

Formålet med samlinga er å inspirere til nyetableringar, større produktmangfald, auka kompetanse og styrka nettverk mellom lokalmatprodusentar og brukarar av lokal mat og råvarer.

Målgruppa er alle som er interesserte i lokal mat; matprodusentar, foredlingsverksemder, produsentsamanslutningar, serveringsstader som ønskjer meir lokal mat på menyen, kokkar som brenn for lokal mat, tilsette innan offentleg forvalting og andre interesserte.

Pris for deltaking:

-          Alternativ 1: Inspirasjonssamling og kurs 2 dagar, inkl. lunsjar kr 1900

-          Alternativ 2: Kun inspirasjonssamling første dagen, inkl. lunsj kr 1000

-          Felles middag på Hagland gard 11. mars kr 500

Bindande påmelding innan 1. mars til www.deltager.no/matsmia_2015  

For meir informasjon:

Aase Vorre Skuland                tlf 450 15 282            aase.vorre.skuland@nofima.no

Eli Munkeby Serigstad           tlf 414 18 510            eli.serigstad@fylkesmannen.no  

Arrangørar:

Fylkesmannen i Rogaland, Kompetansenettverk for lokalmat Sør og Vest, Bygdeutvikling Haugalandet, Karmsund vgs og Innovasjon Norge.

 Godsaker på glasFoto: Annabell Pfluger

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.