Kurs og veiledning for LIS 1 leger våren 2022

Starter du som LIS1 lege i kommunehelsetjenesten 1. mars 2022? Her kan du melde deg på kurs for LIS1 leger i Rogaland.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 12.01.2022

Her finner du liste over kurs og datoer. Etter hvert som vi åpner for påmelding, kan du klikke på lenka til hvert kurs for å lese mer og melde deg på:

  • Kurs i akuttmedisin/legevakt 14-15 mars på Safer https://www.safer.net/akuttmedisin-lis1/ 
  • Kurs i offentleg helsearbeid 31 mars og 1. april, Scandic Stavanger City. Dette kurset er også for turnusfysioterapautar og turnuskiropraktorar. https://www.statsforvalteren.no/nn/Rogaland/Kurs-og-konferansar/2022/03/kurs-i-offentleg-helsearbeid/ 
  • Gruppeveiledning for følgende kommunar Bjerkreim, Eigersund, Finnøy, Forsand, Hjelmeland, Hå, Klepp, Lund, Randaberg, Rennesøy, Sandnes, Sokndal, Sola, Strand, Stavanger og Time: 4. april, 12. mai og 7. juni, Sted: Folkets Hus, Løkkeveien 22, Stavanger Sentrum. 
  • Datoer for gruppeveiledning i Nord- Rogaland: 24. mai, 21. juni og 23. august, Sted: Bleikemyr Legesenter, Myrullvegen 3, 5518 Haugesund.

Husk å levere reiseregning

Er du LIS1 i Rogaland, skal du sende reiseregning på denne måten:

Statsforvalteren i Rogaland

Postboks 59

4001 Stavanger

Bruk vedlagt reiseregningsskjema som er vedlagt. 

NB! Vi dekker reiseutgiftene for rimelig og rask reisemåte, men gir ikke nattillegg eller kostgodtgjørelse. Ta vare på kvitteringer og legg de ved. Husk å signere for å unngå at skjemaet kommer i retur.

Covid-19

Vi minner om grunnleggende føringer for smittevern knyttet til møter og kursvirksomhet. Dersom du har akutt luftveisinfeksjon, mistenker at du er syk med koronaviruset eller har fått bekrefta eller sannsynlig covid-19, ta kontakt med arrangør av gjeldende kurs. Les mer om smittevern knyttet til arrangement på Folkehelseinstituttet sin hjemmeside.

Statsforvalteren tar forbehold om endringer dersom smittesituasjonen endrer seg.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.