Nytt fra kompetansenettverket for lokalmat - 2024

Her kan du lese om vårens kurstilbud fra kompetansenettverket:

Publisert 15.03.2024

Kurstilbudene fra kompetansenettverket for 2024:

  • Nedskjæring og produksjon av enkelte kjøttprodukter, 21. – 22. februar
  • Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat, 23. februar
  • Norsk og internasjonal spekematproduksjon, 13. – 14. mars
  • Fagnettverk frukt- og bærforedling, 19. – 20. mars og 16. -17. april
  • Mattrygghet og HACCP-metoden, 10. april
  • Brødbakst – grunnleggende prinsipper, 7. – 8. mai
  • Sommerbakst - en smak av Norge, 4. – 5. juni
  • Nettkurs: Farse- og pølseproduksjon, 2. september
  • Nettkurs: Nedskjæring og egenskaper til enkeltmuskler i storfe og andre dyreslag, 1. november

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.

Kontaktpersonar