Kompetansenettverket for lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping på matområdet.

Publisert 26.03.2019, Sist endra 15.03.2024

Norge er delt inn i fem Kompetansenav som utarbeider tilbud om kurs, seminarer, nettverk, studieturer, hospitering og besøkordning som er tilpasset bedriftenes behov. I tillegg til disse fem regionale Kompetansenavene, tilbyr også Matmerk kompetanse innen markedstjenester for samme målgruppe.

Vestfold og Telemark hører til Kompetansenettverket region Øst. Tilbudene er imidlertid tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor du holder til.

Besøksordningen
Gjennom Besøksordningen kan du få tilbud om et gratis besøk av en aktuell rådgiver inn i din egen virksomhet. Det kan være en person fra et matfaglig miljø eller annet basert på det behovet du måtte ha. I løpet av besøket kan du få en enkel analyse for å kartlegge dagens situasjon, potensialet og behov.
• Produkt- og prosessutvikling
• Testproduksjon
• HACCP, holdbarhet og hygiene
• Regelverkskrav og kundekrav
• Markedsføring og merkevarebygging
• Design
• Distribusjon og priskalkulasjon
• Bedriftsutvikling og strategier
Kontaktinformasjon

Nofima
Navet i Øst-Norge
Nofima, Postboks 210, Osloveien 1, 1431 Ås
Kontakt: Stine Alm Hersleth, tlf. 64 97 03 20
stine.alm.hersleth@nofima.no

https://nofima.no/program/lokalmatprogrammet/

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.

Publisert 15.03.2024

Nytt fra kompetansenettverket for lokalmat - 2024

Her kan du lese om vårens kurstilbud fra kompetansenettverket:


Publisert 06.07.2023

Nytt fra kompetansenettverket for lokalmat - høsten 2023

Her kan du lese om høstens kurstilbud fra kompetansenettverket:


Publisert 11.05.2023

Nytt fra kompetansenettverket for lokalmat

Her kan du lese om kurstilbud fra kompetansenettverket:


Publisert 02.03.2023

Kurstilbud våren 2023 fra kompetansenettverket for lokalmat

Er du lokalmatprodusent og har utfordringer i produksjonen eller trenger du påfyll av kunnskap og inspirasjon?


Kontaktpersonar

Lenkjer