Kurstilbud fra kompetansenettverket for lokalmat

Foto: Statsforvalteren i Vestfold og Telemark / Statsforvalteren i Vestfold og Telemark.

Kurskalender fra kompetansenettverket for lokal mat er nå ute! 

Publisert 13.02.2024

Norge er delt inn i fem kompetansenav som utarbeider tilbud om kurs, seminarer, nettverk, studieturer, hospitering og besøkordning som er tilpasset bedriftenes behov.I tillegg til disse fem regionale Kompetansenavene, tilbyr også Norsk Mat kompetanse innen markedstjenester for samme målgruppe.

Vestfold og Telemark hører til Kompetansenettverket region Øst. Tilbudene er imidlertid tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor du holder til.

Nedskjæring og produksjon av enkelte kjøttprodukter 21. – 22. februar
Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat 23. februar
Norsk og internasjonal spekematproduksjon 13. – 14. mars
Fagnettverk frukt- og bærforedling 19. – 20. mars og 16. -17. april
Mattrygghet og HACCP-metoden 10. april
Brødbakst – grunnleggende prinsipper 7. – 8. mai
Sommerbakst - en smak av Norge 4. – 5. juni
Nettkurs: Farse- og pølseproduksjon 2. september
Nettkurs: Nedskjæring og egenskaper til enkeltmuskler i storfe og andre dyreslag 1. november

 

Se kurstilbud med påmelding og priser her: Kompetansesenteret - Lokalmat 

 

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.

Kontaktpersonar