Honorar og godtgjøring til eksterne

Har du krav på oppgjør av reiseregning, godtgjøring eller honorar fra Statsforvalteren i Vestfold og Telemark? Da trenger vi din personalia for å opprette en portalbruker for deg.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 15.09.2021

Avtale om honoraravlønning
Denne avtalen mellom embetet og oppdragstaker får man tilsendt av sin kontaktperson hos Statsforvalteren. Ved reisegodtgjøring og faste oppdrag trenger man ikke avtale om honoraravlønning.

Opprette portalbruker til Betalmeg
Send dine personalia gjennom sikker melding - følg denne lenken her. Statsforvalteren i Vestfold og Telemark vil da opprette en portalbruker for deg som du skal bruke til å søke om godtgjøringer. Dette trenger du å gjøre bare én gang. Personalia skal aldri sendes i vanlig e-post.

Hvordan logge inn i portalen
Du får en automatisk generert e-post fra Direktoratet for økonomistyring (DFØ) når brukeren er opprettet. I e-posten finner du en lenke til DFØ som du følger for å logge deg inn i systemet (selvbetjeningsportalen Betalmeg).

DFØ har laget noen korte opplæringsvideoer til selvbetjeningsportalen som kan være til hjelp. Link til opplæringsvideoer

Svar på noen vanlige spørsmål
Du kan få flere spørsmål underveis, bl.a. «Hvilken dato skal jeg bruke», «Må jeg legge ved kvittering og vedlegg», «Når får jeg utbetalt pengene», osv. Svar på noen vanlige spørsmål finnes her – på DFØ kundesider. Her kan du også lese om hvordan man oppretter søknad om utbetaling av honorar eller reiserefusjonsregning i DFØ-appen.

Om du ikke finner svar på ditt spørsmål der, ta gjerne direkte kontakt med oss.

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.