Husk søknadsfrist 15. mars for produksjons- og avløsertilskudd i jordbruket

To lam på beite

Landbruksforetak som er registrert i Enhetsregisteret og driver vanlig jordbruksproduksjon med husdyr kan nå søke om produksjonstilskudd. De som bare driver planteproduksjon eller har bifolk, skal ikke søke før 15. oktober.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 08.03.2022

Skjema for søknad om produksjonstilskudd, veileder for utfylling av søknaden, forskriften, jordbruksavtalen og rundskriv med kommentarer til forskriften finner du på nettsida til Landbruksdirektoratet:

Produksjonstilskudd og avløsertilskudd i jordbruket - Landbruksdirektoratet

Søknader som er levert innen søknadsfristen kan endres uten at det blir trekk i utbetalinga fram til og med 29. mars.

Søknad som ikke er levert innen fristen kan leveres inntil 14 dager etter søknadsfristen, det vil si fram til og med 29. mars, men utbetalinga reduseres da med 1 000 kroner for hver dag fristen er overskredet.

Vi oppfordrer til å søke i god tid før fristen for å unngå eventuelle problemer med å få sendt inn søknaden rett før søknadsfristen. Ta kontakt med kommunen hvis du har behov for hjelp.

Det er foretak med husdyrproduksjon som kan søke om tilskudd ved del 1 i mars. Hvis du bare har bifolk, eller kun driver med planteproduksjon, skal du ikke søke før ved del 2 (søknadsfrist 15. oktober).

Når du har klikket på "send søknad", får du melding på SMS eller e-post om at det ligger kvittering for innsendt søknade i Altinn. Hvis du ikke har mottatt denne kvitteringen, bør du kontrollere om du faktisk har sendt inn søknaden.

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.

Kontaktpersonar