Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk

Dato:
3. oktober 2022 09:00 - 6. oktober 2022 15:00
Stad:
Stavanger Ysteri, Rylkegata 13, Stavanger
Arrangør:
Kompetansenettverk for lokalmat Sør
Målgruppe:
Du som ønsker å etablere virksomhet innen melkeforedling
Praktisk ystekurs med Lise Brunborg. Foto: Nofima
Praktisk ystekurs med Lise Brunborg. Foto: Nofima Foto: Nofima AS.

For deg med interesse for videreforedling av melk og som tenker å etablere egen virksomhet.

Publisert 30.08.2022

Kompetansenettverkene i region ØST og SØR kjører dette innføringskurset i fellesskap, hvor målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om foredling av rå (upasteurisert) melk, samt grunnlag for å gå videre på modulkurs i ysting - som er rettet mot de som skal etablere ysteri/melkeforedling. Kurset kjøres etter samme opplegg og i tett samarbeid med Norsk Gardsost og SJH/Kompetansenettverket VEST.

 

Dato: mandag 3. oktober kl 9 til torsdag 6.oktober kl 15

Sted: Stavanger Ysteri, Ryfylkegata 13, Stavanger

Pris: 4000,- inkl. kursmateriell, lunsj alle dagene og felles middag 3. kursdag. Overnatting må hver enkelt sørge for selv.

Påmeldingsfrist: 19. september (Svært begrenset antall plasser)


Les mer om program og påmelding

For ytterligere spørsmål, ta kontakt med Aase Vorre Skuland, mob. 450 15 282, aase.vorre.skuland@nofima.no

Dato:
3. oktober 2022 09:00 - 6. oktober 2022 15:00
Stad:
Stavanger Ysteri, Rylkegata 13, Stavanger
Arrangør:
Kompetansenettverk for lokalmat Sør
Målgruppe:
Du som ønsker å etablere virksomhet innen melkeforedling