Tiltaksplan for jordbruket i Innlandet på høyring - svarfrist 1. februar 2022

Jordbruket i Innlandet er mangfoldig
Jordbruket i Innlandet er mangfoldig Foto: Anne Berit Grasbakken, Menno Hoekstra og Jorunn Stubsjøen, Statsforvaltaren i Innlandet.

Jordbruket i Innlandet står for stor verdiskaping, og slik ønsker vi å halde fram. «Tiltaksplan for jordbruket i innlandet 2022-2024" skal bidra til vidare utvikling av jordbruket i fylket.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 15.12.2021

Planen omtalar status, utfordringar og moglegheiter i jordbruket i Innlandet. På bakgrunn av dette er det utarbeidd ein tiltaksdel der tiltaka er i tråd med målsetting i Bioøkonomistrategien og Regionalt Bygdeutviklingsprogram. Vi har foreslått tiltak som er innanfor handlingsrommet vi har. Det er Statsforvaltaren i Innlandet, Innlandet fylkeskommune, Innovasjon Norge Innlandet og næringsorganisasjonane i landbruket som har utarbeidd «Tiltaksplan for jordbruket i Innlandet 2022-2024».

Statsforvaltaren i Innlandet og Innlandet Fylkeskommune ønsker innspel til planen, og har send høyringsutkastet til over 100 organisasjonar og verksemder. Sjå høyringsutkast og brev som ligg på høgre side.

Alle som vil kan lese høyringsutkastet og kome med innspel innan 1. februar 2020 til Statsforvaltaren i Innlandet på e-post: sfinpost@statsforvalteren.no

Vi ber om at innspelet blir merka med referanse 2021/12552.