Sirkulær økonomi og bærekraftige arbeidsplasser

Dato:
15. februar 2022 12:00 - 13:00
Sted:
Teams
Arrangør:
Statsforvalteren i Rogaland og Validé
Målgruppe:
Landbruksforvaltning, bønder, bedrifter og andre interesserte
Møte mellom to personer i animert form

Det finnes mange nye ideer i etablerte bedrifter som i dag ikke blir utnyttet. Spesielt kanskje inn mot nye trender som det grønne skiftet. I prosjektet FornybarVest kan bedrifter og bønder få hjelp til å realisere nye ideer. Bli med på 15. februar blir det webinar om prosjektet.

Publisert 08.02.2022

I prosjektet FornybarVest hjelper Validé sammen med Sparebanken Vest, Connect og klyngen Norwegian Energy Solutions (NES) bedrifter, også bønder, som har ideer de ikke får realisert av ulike grunner. 

Ole Jørgen Engelsvoll og Anne Cathrin Østebø fra Validé vil på dette webinaret orientere om prosjektet og hvordan de tenker. Det kan være viktig for landbruksforvaltningen å vite om prosjektet og være med å finne bedrifter og bønder som er i målgruppa.

Ofte finnes det ideer som ikke egentlig passer inn i bedriftens kjerneaktiviteter. Slike ideer kan være viktige for prosjektet, kanskje er de svært kommersielle. Målet er å få opp minst 300 ideer som til slutt skal bli minimum 75 forretningskonsepter. Erfaringer fra tidligere prosjekter tilsier at halvparten blir nye oppstartsbedrifter og halvparten forankres i etablert industri. I webinaret får vi høre om hvordan dette arbeidet er tenkt gjort.

 

Tid: 15. februar 2022. Kl. 12:00-13:00

Stad: Teams

Målgruppe: Landbruksforvaltning, bønder, bedrifter og andre interesserte

Gratis deltaking

Påmelding: Du kan melde deg på via denne linken 

Webinaret er på Teams og før webinaret vil deltakarane få ein link tilsendt til per mail. Sjå i søppelposten om du ikkje finn den med ein gong. For meir informasjon: Kari.sand@strand.kommune.no, telefon 950 31 190.