Webinar 23.mars: Korleis bli ein endå betre lokalmatprodusent?

Dato:
23. mars 2021 19.00 - 20.00
Sted:
Digitalt på Teams
Arrangør:
Bedriftsutvikling i Ytre Ryfylke, Statsforvaltaren i Rogaland, Lysefjorden Utvikling as og Kompetansenettverket for lokalmat SØR
Målgruppe:
Lokalmatprodusenter med fleire
Lokalproduserte kjøtspesialiteter. Foto: Nofima

Har du utfordringar i produksjonen? Søker du kunnskap og inspirasjon? Dei matfaglege kompetansenettverka kan hjelpe deg!

Publisert 16.03.2021

Bli med på webinar med Aase Vorre Skuland, Kompetansenettverket for lokalmat SØR!

Kven kan delta?
Lokalmatprodusentar med inntil 10 tilsette som ønsker å utvikle, foredle og selge kvalittetsprodukt basert på lokale råvarer, serveringsstader med lokalmatsatsing og reiselivsbedrifter som samarbeider med lokalmatprodusentar.

Gratis deltaking.

Påmelding innan 22. mars kl 23:59. Bruk påmeldingsskjemaet.

Same dag som webinaret, vil du få ein Teams-invitasjon. Av og til hamnar slike mailar i søppelposten, sjekk der.

 

For meir informasjon kan du ta kontakt med Kari Sand på epost kari.sand@strand.kommune.no eller telefon 9503 1190.

Dato:
23. mars 2021 19.00 - 20.00
Sted:
Digitalt på Teams
Arrangør:
Bedriftsutvikling i Ytre Ryfylke, Statsforvaltaren i Rogaland, Lysefjorden Utvikling as og Kompetansenettverket for lokalmat SØR
Målgruppe:
Lokalmatprodusenter med fleire