Ønsker du å lære mer om portalen "Rydde"?

Hold Norge Rent inviterer til digitalt informasjonskurs om Rydde. Rydde er det nasjonale verktøyet for frivillig opprydding og er et samarbeid mellom Hold Norge Rent og Senter for oljevern og marint miljø.

Publisert 29.10.2020

Kurset er for deg som allerede har bruker, ønsker å komme i gang, er nysgjerrig på Rydde, eller ønsker å lære mer om verktøyet og hva det kan brukes til.

Kurset tar for seg opprettelse av bruker, landingssiden, kartløsningen,
opprette aksjon, forsøplede områder, og registrering av funn. Målet med kurset er å oppnå økt brukervennlighet og bedre kjennskap til mulighetene som finnes i Rydde.

Det settes opp to digitale kurs med samme innhold.

  • Tirsdag 10. november kl. 10.00‐11.00
  • Fredag 13. november kl. 10.00‐11.00

Du finner lenke til påmeldingsskjema i høyre kolonne.

Kort om Rydde

I Rydde kan du finne nyttig informasjon om frivillig opprydding i Norge og enkelt engasjere deg i ryddeaksjoner over hele landet.

Med bruker i Rydde kan du bidra til å samle informasjon om forsøpling ved å registrere funn fra ryddeaksjonen din i Rydde. Tusenvis av frivillige registrerer allerede det de finner. Vi i Hold Norge Rent og Senter for oljevern og marint miljø benytter denne dataen til å identifisere kilder, gi forvaltningen oversikt, se på endring over tid og komme frem til de gode løsningene for å stoppe forsøpling og tilsig av marint avfall i havet.