Presserom

Kommunikasjon jobber tett med embetsledelsen og fagavdelingene. Vi hjelper journalister med å finne riktig person å snakke med for bakgrunnsinformasjon, saksopplysninger og intervju. Vi legger til rette for pressen under større møter og arrangementer, som kongelige besøk og statsbesøk.


Kommunikasjonsenheten hos Statsforvalteren i Troms og Finnmark består av kommunikasjonsleder Jan Harald Tomassen og kommunikasjonsrådgiver Vilde Øines Pedersen (permisjon).

Innsyn i Statsforvalterens postlister

eInnsyn - Offentlig elektronisk postjournal

Offentleglova


Statsforvalterens fotoarkiv:

Imageshop

Logo Statsforvalteren i Troms og Finnmark

 

Logo, svart (png-fil)

Logo, hvit (png-fil)


Statsforvalteren i sosiale medier

https://www.facebook.com/statsforvalterentromsogfinnmark 

https://twitter.com/Statsforvalt_TF

 https://vimeo.com/statsforvaltertf 


Abonner på nyheter

Abonner på nyheter fra Statsforvalteren i Troms og Finnmark

 


Dette skjer hos Statsforvalteren

Statsforvalter Elisabeth Vik Aspakers kalender

Aktuelle saker

Tilsynskalender

Saker på høring

Kurs- og konferansekalender

Tilskuddskalender


Statsforvalterens oppgaver

Du kan lese om Statsforvalteren i Troms og Finnmark sine oppgaver i tildelingsbrevene og årsrapportene våre (regjeringen.no).

Se også: Om oss

 


Pressemeldinger:

Statsforvalteren i Troms og Finnmark


Publisert 01.10.2019

Følger luftambulansetjenesten

På bakgrunn av bekymring- og avviksmeldinger hadde fylkeslegen i Troms og Finnmark møte med Helse Nord og Luftambulansetjenesten mandag 30. oktober. 


Publisert 26.09.2019

Fylkesmannen følger situasjonen med brann i tråler i Tromsø

Fylkesmannen i Troms og Finnmark satt stab torsdag formiddag. Litt før halv ett ble beredskapsnivået justert ned til normalt igjen. Vi følger nøye med på situasjonen med trålerbrannen i Tromsø.


Publisert 08.07.2019

Dom i saken mot tidligere fylkesmann

Fylkesmannen i Troms og Finnmark uttaler seg ikke om dommen mot tidligere fylkesmann Svein Ludvigsen ut over en kort kommentar. 


Publisert 20.06.2019

Fellingstillatelse på bjørn i Bugøyfjord-Neiden

Fylkesmannen i Troms og Finnmark har gitt tillatelse til å felle skadegjørende bjørn i området Bugøyfjord-Neiden i Sør-Varanger kommune. Tillatelsen gjelder fra 20. juni til 27. juni.


Publisert 13.06.2019

Trenger nordnorske kandidater til internasjonal matmesse

Vet du om bedrifter som representerer den beste maten og reiselivet som Nord-Norge har å by på? Fylkesmannen skal samle delegasjonen til Internationale Grüne Woche 2020 i Berlin, en av verdens største forbrukermesser.


Publisert 11.06.2019

Bjørn felt i Evenes

En hannbjørn ble felt ved Bogen i Evenes kommune tirsdag morgen. Fylkesmannen gav fellingstillatelse etter at sau ble skadet og drept av bjørn i området.


Publisert 06.06.2019

Fellingstillatelse på bjørn i Nordland og sør i Troms

Fylkesmannen har gitt tillatelse til å felle skadegjørende bjørn i Evenes, Skånland og deler av Gratangen og Narvik. Tillatelsen gjelder fra 06. juni til 13. juni.


Publisert 05.03.2019

Styringsgruppen for Karasjokprosjektet konstitueres

Torsdag 7. mars arrangerer Karasjok kommune og Fylkesmannen i Troms og Finnmark første styringsgruppemøte i forprosjektet til det store omstillingsprosjektet for Karasjok kommune. – Vi ser fram til et godt samarbeid med fylkesmannen i årene som kommer, sier ordfører Svein Atle Somby.


Publisert 18.02.2019

Utfordringer og muligheter

Kommunene står overfor store framtidige utfordringer mener ordførere og rådmenn i Troms og Finnmark. Det viser en ny og stor kartlegging.


Publisert 28.12.2018

Informasjon om nytt fylkesmannsembete i nord

Kjære redaksjoner i nord!

1.januar 2019 er vi ett stort embete, Fylkesmannen i Troms og Finnmark.

Vi i kommunikasjonstaben vil fortsatt jobbe tett med fylkesmann og alle fagavdelingene. Vi hjelper journalister med å finne riktig person å snakke med for bakgrunnsinformasjon, saksopplysninger og intervju. Vi legger til rette for pressen under større møter og arrangementer, som kongelige besøk.

Her gir vi dere noen faktaopplysninger om det nye embetet og ønsker samtidig en riktig god jul og et godt nytt år. Takk for samarbeidet i året som gikk!