Nasjonal konferanse om fagfornyelsen

Torsdag 18. april 2024 inviteres lærere, skoleledere og skoleeiere i grunnskolen og videregående skole til konferanse om fagfornyelsen.

Publisert 21.02.2024

Hva får vi til og hva trenger vi å gjøre fremover?
18. april inviterer vi til en hel dag om arbeidet med LK20 og LK20 samisk for hele grunnskolen og gjennomgående fellesfag i videregående skole. Lærere, skoleledere og skoleeiere fra hele landet ønskes velkommen til en nasjonal konferanse som har som mål å inspirere til fortsatt arbeid med læreplanverket. Tverrfaglige temaer, profesjonelle læringsfellesskap, verdiløftet og vurdering er blant temaene. Det blir faglige innspill, diskusjoner og eksempler fra praksis. Utdanningsdirektoratet oppfordrer skoleeiere og skoleledere til å sørge for at lærere, ledere og eiere er representert.

Vel møtt til samling på Gardermoen!

Dette blir startskuddet for flere arrangementer og nye støtteressurser som blir publisert på udir.no i løpet av året. Følg med!

Praktisk informasjon

  • Sted: Clarion Hotel Oslo Airport, Hans Gaardersveg 15, 2060 Gardermoen
  • Tid: Torsdag 18. april. Registrering fra kl 09.00, programmet varer fra 10.00 – 16.30
  • Konferansen er gratis og inkluderer enkel servering ved ankomst og lunsj. Deltakere må selv organisere og betale for reise- og eventuelle overnattingskostnader.

Påmeldings- og endringsfrist: fredag 5. april 2024