Et lag rundt barnet i barnehagen

Dato:
9. juni 2021 09:00 - 15:15
Stad:
Digitalt
Arrangør:
Statsforvalteren i Agder
Målgruppe:
Barnehagemyndighet, oppvekstledere, ledere innenfor barnevern, PPT, helsestasjoner og kommunepsykologer.
Påmeldingsfrist:
3. juni 2021 00:00
Bildet er hentet fra 0-24 samarbeidet, fellesoppdraget til Statsforvalteren om utsatte barn og unge.

Statsforvalteren i Agder inviterer til digitalt dagsmøte den 9. juni 2021 – om tverrfaglig samarbeid i laget rundt barnet i barnehagen.

Publisert 01.06.2021

De fleste barn går i barnehage, og barnehagen er en viktig arena for tidlig innsats. Tverrfaglig samarbeid og «Laget rundt barnet» er sentrale bærebjelker i dagens nasjonale føringer i oppvekst- og helsesektoren. Hvordan får vi til god samhandling til beste for det enkelte barn og familien?

Roller og ansvar i ulike tverrfaglige samarbeid er hovedtema på denne samlingen. Anita Skorgan innleder med å dele sine erfaringer som mor til to barn med særskilte behov, og familiens samarbeid med «laget rundt barna». Vi vil ha en gjennomgang av lovendringer i barnehagelov og statlige styringssignaler om tverrfaglig samarbeid rundt barn og unge. Du vil få høre om erfaringer fra tverrfaglig tilsyn, gode eksempler fra BTI, kommunene Froland og Flekkefjord. RVTS og Stavanger Universitetssjukehus vil presentere praktiske verktøy.

Målgruppen for samlingen er barnehagemyndighet, oppvekstledere, ledere innenfor barnevern, PPT, helsestasjoner og kommunepsykologer.

Vi håper flest mulig har anledning til å delta og ser fram til møte dere i juni.

Påmelding: Et lag rundt barnet i barnehagen 9.juni