Våre tilbud til nytilsatte i kommunenes landbruksforvaltning

Statsforvalteren har kurs og møter for nytilsatte i landbruksforvaltningen i kommunene i Nordland

Kurs for nytilsatte

For å gi nytilsatte i kommunenes landbruksforvaltning en oversikt over viktige oppgaver, nettverk med andre nytilsatte og kjennskap til kontaktpersoner hos Statsforvalteren, tilbyr vi kurs ca en gang i året. Sist gang vi hadde kurs var i april 2023. Neste kurs vil bli kunngjort i kurs- og konferansekalenderen vår.

Månedlige teamsmøter

Vi har også månedlige teamsmøter for nytilsatte, der vi tar opp tema som er relevante for årstiden eller som er ønsket av deltakerne. Invitasjon blir sendt til de som har deltatt på nytilsattkursene våre. Meld inn tema du ønsker at vi skal ta opp via skjemaet på siden her. 

Har du begynt i landbruksforvaltningen i en kommune i Nordland etter at vi hadde kurs sist? Gi oss beskjed via skjemaet her, så får du invitasjon til månedlig oppfølingsmøte og neste kurs.

Nedenfor finner du presentasjoner fra nytilsattmøtene i samlemapper for hvert år.

Ukentlige informasjonsbrev

Landbruks- og reindriftsavdelinga sender et ukentlige informasjonsbrev om smått og stor som kan være til nytte for deg som jobber i landbruksforvaltningen i Nordland. Her er lenke til siden der informasjonsbrevene blir lagt ut.

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.

Publisert 04.10.2023

Presentasjoner fra nytilsattmøter i 2024

Her finner du Statsforvalterens presentasjoner fra nytilsattmøter i 2024.


Ønsker om tema og påmelding til nytilsattmøter

Påmelding