Velkommen til smaksverksted i Bodø 15. mars
På smaksverkstedet skal lokalmatprodusenter lage og smake på en lokalmatbuffet basert på egne produkter sammen med Roy-Magne Berglund. Samme buffet skal serveres til deltakerne på avslutningskonferansen for prosjektene Matopplevelser i Nordland og Grønt reiseliv i Nordland 16.mars. Påmeldingsfristen er 31. januar.
Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.
Hvis du vil være med på smaksverkstedet med ditt lokalmatprodukt/-produkter i en kreativ prosess med dyktige kokker og andre lokalmatprodusenter, så har du nå muligheten til å melde din interesse!
Vi har inntil 12 plasser på verkstedet. Siden målet er å få frem en lokalmatbuffet er det viktig at det blir en god variasjon blant deltakerne. Vi vil derfor i samarbeid med Roy Magne Berglund gjøre en utvelgelse blant de påmeldte slik at vi sikrer et godt mangfold av produkter. Vi kontakter alle påmeldte i begynnelsen av februar om dette.
Lokalmatbuffeten er ett av elementene som skal gjøre at avslutningskonferansen blir et minnerikt arrangement for konferansedeltakerne, og som vi som arrangør vil være stolt over å kunne tilby!
Les mer om smaksverktedet i vedlagte brosjyre, og legg spesielt merke til den praktiske informasjonen om leveranse av råvarer/produkter. I brosjyren finns også lenke til å melde seg på avslutningskonferansen.
Påmelding
Meld deg på med skjemaet nedenfor innen 31. januar.
Kontaktpersonar
-
Ingvill Bang
Tlf: 75 54 78 23