Etterutdanningskurs for lærere og ledere i voksenopplæring

Dato:
18. oktober 2018 10:00 - 19. oktober 2018 15:00
Stad:
Scandic Bodø
Arrangør:
Fylkesmannen i Nordland
Målgruppe:
Lærere og ledere i voksenopplæring

Vi ønsker velkommen til årets etterutdanningskurs for lærere og ledere i voksenopplæringa i Nordland. Kurset arrangeres torsdag 18. oktober og fredag 19. oktober.

Publisert 13.08.2018

Alle sesjoner vil være åpne for lærere på norskkurs og lærere i grunnskoleopplæring for voksne. Sesjonen onsdag kveld er for ledere. Kursene er valgt ut i samarbeid med ledernettverket og ut fra kurskatalogen til kompetanse Norge.

Kurset er gratis, og overnatting mellom kursdagene dekkes for de som trenger det. Reise og middag på kvelden vil ikke dekkes.

Til høyre på siden finner du kursbeskrivelse som du bør lese før du velger hvilke kurs du ønsker.

Det vil i år være mulig å melde seg på deler av kurset. Ved påmelding kan du velge om du kun vil delta på dag 1, dag 2 - eller som tidligere begge dagene. 

I år er det halv dags kurs begge dagene. Av hensyn til kapasiteten på kursene må du prioritere mellom kursene, før og etter lunsj, begge dagene. 

Kurset er nå åpnet for påmelding. Plassene fylles fortløpende, men hvis det blir overpåmelding vil det velges ut antall deltakere ut fra kommunenes innmeldte antall lærer i voksenopplæringen. Påmeldingen stenges 20. august klokken 12.00. KURSET ER NÅ FULLTEGNET, MEN VI ARBEIDER FOR Å UTVIDE KAPASITETEN. PÅMELDINGEN ER ÅPEN FREM TIL MANDAG.

Etter at du har valgt kurs og meldt deg på, vil du få en kvittering på e-post. Kvitteringen betyr at påmeldingen er registrert.