Fagdagar for lokalmatprodusentar

Dato:
14. mars 2023 - 15. mars 2023
Stad:
Storfjord Kulturhus på Stranda i Møre og Romsdal
Arrangør:
Kompetansenettverk for lokalmat i samarbeid med Statsforvalteren i MR, Møre og Romsdal Fylkeskommune, Innovasjon Norge, Hanen og Norsk Seterkultur.
Målgruppe:
Lokalmatprodusentar, serveringsbedrifter og tilbydarar av lokalmat
Påmeldingsfrist:
6. mars 2023 23:00
Foto: Andreas Buarø.

No er det endeleg duka for fagsamling om lokalmat igjen. Er du lokalmatprodusent eller tilbydar av lokalmat, så sett av datoane 14. og 15. mars, for det er då det skjer! Obs: Ny frist for påmelding 6.mars!

Publisert 20.02.2023

MR-mat arrangerast i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat - Matnavet Mære. Tradisjonen tru vekslar gjennomføringsstaden frå sør til nord i fylket for å sikre geografisk spreiing. I 2023 er det Stranda som er staden!

Fagdagane går over to dagar og er delt i to delar. Ein fellesdel med tema berekraft og utvikling, og ein fagspesifikk del med kurs innanfor ulike handverk: baking, kjøttnedskjæring, fermentering, ysting og eit kurs til deg som driv serveringsverksemd basert på lokale råvarer!  Ein kan velje å vere med på konferanse, fagkurs eller begge. 

Meir om både program og enkeltkurs finn du her  

Dato:
14. mars 2023 - 15. mars 2023
Stad:
Storfjord Kulturhus på Stranda i Møre og Romsdal
Arrangør:
Kompetansenettverk for lokalmat i samarbeid med Statsforvalteren i MR, Møre og Romsdal Fylkeskommune, Innovasjon Norge, Hanen og Norsk Seterkultur.
Målgruppe:
Lokalmatprodusentar, serveringsbedrifter og tilbydarar av lokalmat
Påmeldingsfrist:
6. mars 2023 23:00

Kontaktpersonar