Fagdagar for lokalmatprodusentar
- Dato:
- 14. mars 2023 - 15. mars 2023
- Sted:
- Storfjord Kulturhus på Stranda i Møre og Romsdal
- Arrangør:
- Kompetansenettverk for lokalmat i samarbeid med Statsforvalteren i MR, Møre og Romsdal Fylkeskommune, Innovasjon Norge, Hanen og Norsk Seterkultur.
- Målgruppe:
- Lokalmatprodusentar, serveringsbedrifter og tilbydarar av lokalmat
- Påmeldingsfrist:
- 6. mars 2023 23.00
No er det endeleg duka for fagsamling om lokalmat igjen. Er du lokalmatprodusent eller tilbydar av lokalmat, så sett av datoane 14. og 15. mars, for det er då det skjer! Obs: Ny frist for påmelding 6.mars!
MR-mat arrangerast i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat - Matnavet Mære. Tradisjonen tru vekslar gjennomføringsstaden frå sør til nord i fylket for å sikre geografisk spreiing. I 2023 er det Stranda som er staden!
Fagdagane går over to dagar og er delt i to delar. Ein fellesdel med tema berekraft og utvikling, og ein fagspesifikk del med kurs innanfor ulike handverk: baking, kjøttnedskjæring, fermentering, ysting og eit kurs til deg som driv serveringsverksemd basert på lokale råvarer! Ein kan velje å vere med på konferanse, fagkurs eller begge.
Meir om både program og enkeltkurs finn du her
- Dato:
- 14. mars 2023 - 15. mars 2023
- Sted:
- Storfjord Kulturhus på Stranda i Møre og Romsdal
- Arrangør:
- Kompetansenettverk for lokalmat i samarbeid med Statsforvalteren i MR, Møre og Romsdal Fylkeskommune, Innovasjon Norge, Hanen og Norsk Seterkultur.
- Målgruppe:
- Lokalmatprodusentar, serveringsbedrifter og tilbydarar av lokalmat
- Påmeldingsfrist:
- 6. mars 2023 23.00