Trygg mat

Dato:
24. mai 2022 10.00 - 11.00
Sted:
Teams
Arrangør:
Partnerskapet for Lokalmat i Troms og Finnmark
Målgruppe:
Gode hjelpere fra forvaltning og næringshager. Lokalmatprodusenter og grønt reiselivsaktører.

Som lokalmatprodusent er du ansvarlig for at maten du selger er trygg, og at du overholder reglene Mattilsynet forvalter om interkontroll og HACCP.

Publisert 28.04.2022

I dette nettseminaret vil Mattilsynet orientere om sitt veiledningstilbud til lokalmatprodusenter og Stiftelsen Norsk mat  vil fortelle om oblatet «Alt på stell» som lanseres i mai. Som lokalmatprodusenter kan du bruke dette oblatet for å synliggjøre at du har gjort det du kan for å selge produkter som ivaretar mattryggheten.


Innledere: Ann Mari Sørløkken fra Mattilsynet og Petter Bjørgan fra Stiftelsen Norsk Mat  

Lenke til presentasjonene:

Møteleder; Frøydis Gillund fra Kompetansenettverket for Lokalmat.


Arrangementet er gratis og er åpen for alle.  Vi håper at alle gode hjelpere fra forvaltning og næringshager, sammen med våre dyktige mat og grønt reiselivsaktører ønkser å delta. Meld deg på nederst på siden.

Arrangør er Partnerskapet for Lokalmat i Troms og Finnmark. Partnerskapet for Lokalmat i Troms og Finnmark er et samarbeidsforum mellom Innovasjon Norge, Fylkeskommunen, Statsforvalteren, Råfisklaget, Sametinget og Kompetansenettverket for Lokalmat (NIBIO)

Dato:
24. mai 2022 10.00 - 11.00
Sted:
Teams
Arrangør:
Partnerskapet for Lokalmat i Troms og Finnmark
Målgruppe:
Gode hjelpere fra forvaltning og næringshager. Lokalmatprodusenter og grønt reiselivsaktører.