Miljøtilskudd til beitelag - elektronisk søknad fra 2013

Søknadsfristen for miljøtilskudd til beitelag er 1. november.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 09.10.2013

Det er tid for å søke miljøtilskudd til beitelag. I år skal søknaden leveres elektronisk i Altinn, og det er enkelte endringer i ordningen. Vi oppfordrer beitelagslederen, som skal levere søknad på vegne av laget, til å begynne arbeidet med søknaden i god tid før fristen, 1. november.

Husk:

  • Alle medlemmene i beitelaget må ha sitt eget organisasjonsnummer. Dette får man ved å registrere seg i Enhetsregisteret. Det er ikke mulig å bruke personnummer i søknaden lenger! Registrering i Enhetsregisteret er gratis.
  • Beitelagslederen må ha riktig rettighet i Altinn for å få tilgang til søknadsskjemaet. Det er spesielt viktig å sjekke dette dersom det er ny leder i år.

Det er trygt å levere søknaden elektronisk, og du får kvittering på innsendt søknad. Til neste år vil dessuten informasjon om beitelagets medlemmer bli hentet frem igjen. Vedlagt sendes en steg-for-steg-veiledning for utfylling av søknadsskjemaet i Altinn.

  • Registrering av organisasjonsnummer kan gjøres i Enhetsregisteret. Dette er gratis og kan gjøres via Altinn. På Brønnøysundregistrenes nettside ligger det mer informasjon (se lenke til høyre).
  • Beitelagesleder må ha riktig rettighet for å søke tilskudd på vegne av laget. Rollen ”Primærnæring og næringsmiddel” gir tilgang til søknadsskjemaet. Du kan gå inn i www.Altinn.no under menypunktet ”Tilgangsstyring” for å sjekke om du har riktig rolle eller enkeltrettighet for beitelaget. Om du ikke har riktig rolle eller enkeltrettighet, må du få noen som har delegeringsrettighet til å delegere den til deg. Mer om dette på menypunktene Delegering av roller og Forhåndstildelte roller (klikk videre inn på Næringsmiddel og primærnæring i lista som kommer opp). Begge ligger under menypunktet Tilgangsstyring (se lenke til høyre).

Søknadsfrist

1. november

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.