Nytt rettledningsmateriell for lokalmatprodusenter

Mattilsynet har utarbeidet nytt og bedre rettledningsmateriale for lokalmatprodusenter. Dette vil være nyttig for lokalmatprodusentene, og gjøre det lettere å orientere seg om regelverket som er satt for å sikre trygg matproduksjon.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 08.07.2014

Materialet består av:

  • en generell side om lokalmat
  • fem tverrfaglige sider om krav i regelverket, registrering og godkjenning, skjematjenesten, prøvetaking og drikkevann
  • fire spesifikke sider for melk, kjøtt, innlandsfisk og egg/honning

Materielaet er laget av Mattilsynet i samarbeid med Innovasjon Norge. Følg lenken til høyre på siden til Mattilsynets internettside.

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.