Besøk Nordtun Gård

På Andøya finner vi May og Stig Johannessen, som er 5.generasjon drivere på Nordtun gård. Det driftige paret har en solid bakgrunn både innen landbruk og pedagogikk, og har valgt å satse på lokal matproduksjon, reiseliv og Inn på tunet. Dette i tillegg til aktiv gårdsdrift med tradisjonell melk- og kjøttproduksjon.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 17.10.2014

Du vil merke det allerede når du parkerer ved det flotte ysteriet/restauranten/gårdsbutikken at her er det noen som vil noe mer. Det er gode og praktiske løsninger for å ta imot mange gjester (som raskt nærmer seg 5000 stykker på en sesong), smakfullt innredet og innbydende for selv den mest kresne kunde. Her skal du spise frokost hvis du melder deg på Gårdsdriv-ordninga, og høre May fortelle om satsingen deres fra den spede begynnelse til der de er i dag. Hun vil ta deg med på en omvisningsrunde på gården, der du får hilse på strykedyrene – inkludert lamaene som også er en liten attraksjon i seg selv. Og det er verdt å se hvordan de har bygd lokaliteter som egner seg til både omsorgsoppgaver og reiselivsaktiviteter. Her er det mye å lære!

 Nordtun gård er ett av seks besøkspunkt i Gårdsdriv-ordninga som gårdbrukere og eiere av landbrukseiendommer i Nordland er invitert til å besøke framover mot neste høst. Meld din interesse allerede nå til Tor-Ivar Grav på mobil: 9506 7007 – her blir det trangt om plassene!

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.