Inspirasjonskveld og kurs om Inn på tunet i høst

Inn på tunet kan være mulighet for din gård. Delta på inspirasjonskveld og kurs i høst. Foto: Ingrid Roaldsen, Statsforvalteren i Nordland

Vurderer du å etablere et Inn på tunet-tilbud på din gård? Delta på digital Inspirasjonskveld 4. september kl. 19:30-21:00. Senere i høst, 19.-20. oktober kan du delta på fysisk kurs "Hvordan bli Inn på tunet-tilbyder?". 

Publisert 14.08.2023

Inspirasjonskveld

Inn på tunet Norge SA inviterer til en digital Inspirasjonskveld om Inn på tunet 4. september kl. 19:30-21.00. Dette er et tilbud til deg lurer på hva Inn på tunet er, og om dette kanskje er et tilbud til din gård. Du vil også få høre om erfaringer fra en godkjent INn på tunet-gård og lære hva som må til for å bli det. Du vil også få generell informasjon fra Inn på tunet Norge SA. 

Inspirasjonskvelden er gratis.

Kurs "Hvordan bli Inn på tunet-tilbyder?

Norsk Landbruksrådgiving og Inn på tunet Norge SA inviterer gårdbrukere som ønsker å bli Inn på tunet-tilbydere til kurs 19.-20. oktober på Hamar. Som en del av kurset inviteres du også til Kick-off digitalt 9. oktober. På Kick-off får du en innføring i de ulike tjenestekonseptene til Inn på tunet og lære hvordan det er å være tilbyder. 

Kurset har til hensikt å hjelpe deg på veien mot å bli en godkjent Inn på tunet-tilbyder. Du vil få faglig påfyll og mange verktøy i verktøykassa, i tillegg til netttverk med de øvrige tilbyderne.

Påmeldingsfrist 10.september.

Ulik pris på kurset avhengig av overnatting eller lignende. Mer informasjon om Inn på tunet-kurset finner du her. 

Inn på tunet-skolen

Dersom du er i startgropen av å etablere et Inn på tunet-tilbud, eller vurderer dette, anbefales det at du gjennomfører Bondelagets Inn på tunet-skole. Denne er digital og du kan gjennomføre den når det passer deg. Inn på tunet-skolen vil gi deg svar på mange spørsmål om Inn på tunet. 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.