Dialogmøte med kommunene - Leve hele livet

Dato:
4. desember 2019 09.00 - 15.00
Sted:
Storaas gjestegård, Kongsberg
Arrangør:
Regionalt støtteapparat/Fylkesmannen
Målgruppe:
Representanter fra kommunens politiske og administrativ ledelse, ledere og ansatte i helse- og omsorgssektoren, andre sektorer f.eks. planleggere, eldrerådet og bruker- og pårørende- og frivillige organisasjoner i kommunene

Vi inviterer til dialogmøter med alle kommunene, der formålet er dialog om kvalitetsreformen, og at kommunene kommer videre med å identifisere sine satsningsområder og vurdere aktuelle tiltak.

Publisert 19.09.2019

Kommunene melder seg på det møtet som passer best, etter først til mølla-prinsippet. 3 kommuner vil kunne delta på hvert møte, med inntil 10 personer per kommune.

Det er samme program på alle møtene, se under Dokumenter til høyre i artikkelen. 

Fra det regionale støtteapparatet deltar Merethe Taang KS, Cathrine Hefte/Randi Askjer Fylkesmannen i Vestfold og Telemark, Ellinor Bakke Aasen/ Marit Skraastad Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjeneste i Vestfold/Telemark

Påmelding sendes samlet fra kommunen, ved kontaktperson eller kommunalsjef, til Utviklings-senter for sykehjem og hjemmetjeneste i Telemark ved marit.skraastad@porsgrunn.kommune.no senest innen 27. september 2019, uavhengig av hvilket møte som er valgt.

Velkommen!

Dato:
4. desember 2019 09.00 - 15.00
Sted:
Storaas gjestegård, Kongsberg
Arrangør:
Regionalt støtteapparat/Fylkesmannen
Målgruppe:
Representanter fra kommunens politiske og administrativ ledelse, ledere og ansatte i helse- og omsorgssektoren, andre sektorer f.eks. planleggere, eldrerådet og bruker- og pårørende- og frivillige organisasjoner i kommunene