Matpakke, smørelunsj eller varmlunsj?

Elevenes vaner og oppfatninger om skolemåltidene - resultat fra evaluering av skolemåltid ved Verdalsøra ungdomsskole i Trøndelag.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 09.09.2020

Oppvekstdirektør Erik Stene inviterte tirsdag 8.septemer til webinar for skolefolk, ansatte i barnehage og SFO. Der ble resultatene fra forskningsrapporten om skolemåltid ved Verdalsøra ungdomsskole presentert. Du kan lese hele rapporten og se presentasjonen via lenkene til høyre på siden.

Bodil Bjørndal og Eldbjørg Fossgard fra Fakultet for lærarutdanning, kultur og idrett  Institutt for idrett, kosthald og naturfag, faggruppe mat og helse  Høgskulen på Vestlandet presenterer rapporten. Forskningen er gjort ut fra et samarbeid med Fylkesmannen i Trøndelag. 

Hensikten med forskninegn er å bidra til økt innsikt i hvilken betydning tilrettelagte skolemåltid kan ha for elevenes matinntak og sosiale trivesel i skolen.

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.