Reiseregning og faktura

Til deg som skal fakturere oss, sende oss reiseregning eller krav på honorar.   

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 06.11.2018

Slik sender du oss faktura

Skal du fakturere oss for varer eller tjenester, send faktura elektronisk (EHF- elektronisk handelsformat). Direktoratet for økonomistyring (DFØ) er vår fakturamottaker. Alle elektroniske fakturaer sendes via dem.

Benytt følgende informasjon om oss: 

Organisasjonsnummer/Elektronisk ID

967 311 014

Fakturaadresse

Statsforvalteren i Troms og Finnmark

Fakturamottak DFØ

Postboks 4746 Torgarden

7468 Trondheim

 

Nettbasert fakturaportal

Har dere ikke mulighet for å produsere faktura i eget regnskapssystem, ikke har et regnskapssystem, eller ikke har mulighet for å koble dere til et aksesspunkt, er nettbasert fakturaportal et alternativ. Nettbasert fakturaportal er en løsning der dere kan registrere faktura og få den sendt på rett måte. Les mer om dette på Anskaffelser.no

Direktoratet for økonomistyring (DFØ) har også informasjon om elektroniske fakturaer her: DFØ: Send en faktura til våre kunder. Har dere spørsmål om elektroniske fakturaer, ta kontakt på e-post: elfak@dfo.no.

 

Slik sender du oss reiseregning eller krav på honorar

Til deg som skal sende oss reiseregning, honorarkrav et enkeltoppdrag, arbeid i styrer, råd, utvalg eller i kontrollkommisjonen: Du registrer reiseregningen og honorarkrav elektronisk i våre systemer. 

Gå til www.fylkesmannen.no/eksterne og register deg via IDporten. Hvis du ikke er norsk statsborger, fyll ut skjemaet som heter registreringsskjema, som ligger på høyre side og send dette til fmtfokonomi@fylkesmannen.no.

Du vil deretter motta en e-post bruker ID og en brukerveiledning. De som allerede er registrert hos oss, og har fått egen bruker ID kan logge seg rett inn på DFØ.