Prosjektleder tilsatt i Tysfjord

Tor Erik Rønne (44) er ansatt som prosjektleder i Tysfjord kommune. Rønne skal lede arbeidet med å følge opp ofre og iverksette langsiktig, forebyggende tiltak som skal hindre nye seksuelle overgrep mot barn og unge.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 12.12.2017 av Administrator

Rønne har 17 års erfaring som politimann, fra små kommuner og storbyer, der forebyggende arbeid har vært en faglig rød tråd. Foruten politiutdanningen har han fire år med tilleggsutdanning fra ulike universitet og høgskoler, med fag som bygger opp rundt forebyggende arbeid-, kriminologi, kommunikasjon med barn og unge i krise, veiledningspedagogikk, motiverende intervju, barn og unges psykiske helse, ledelse, m.m.

- Vi er svært glad for at Tor Erik Rønne har takket ja til å lede vårt spennende prosjekt i Tysfjord. Rønne har et flerfaglig kunnskapsgrunnlag med betydelig erfaring med utvikling og drift av tverretatlige samarbeidsprosesser. Dette har gitt han en spisskompetanse som i tillegg til personlige egenskaper gjør han til en prosjektleder som vi ser frem til å samarbeide med, sier rådmann i Tysfjord, Arne Kvensjø i pressemelding fra kommunen.

Rønne tiltrer i januar 2018.

Se hele pressemeldingen her!

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.