Gruppeveiledning for turnusleger i norddelen av fylket 22. mai 2018

Innkalling til gruppeveiledning for turnusleger i norddelen av fylket, 22. mai 2018

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 18.04.2018

Fylkesmannen ønsker velkommen til gruppeveiledning for turnusleger i norddelen av fylket, tirsdag 22. mai kl 09.00 på møterom Leka, 1. etasje i Statens hus, Steinkjer. Vi minner om at dette er obligatorisk for alle turnuslegene i kommunehelsetjenesten i kommunene i tidligere Nord-Trøndelag fylke. Dere må selv søke permisjon til kommunen.

Program tirsdag 22. mai

09.00 – 11.30 Veiledningsprogram

11.30 – 12.30 Lunsj på kantina i Statens hus

12.30 – 15.00 Veiledningsprogrammet fortsetter

Programmet er i utgangspunktet nokså fritt, der hovedsaken er utveksling av erfaringer i turnustjenesten så langt. Det er mulighet til å komme med ønske om tema eller andre ting dere vil ta opp. Frist for dette er mandag 14. mai, og det skal sendes på E-mail til fmtloal@fylkesmannen.no (Øyvind Alexandersen).

Det anbefales å gjøre seg kjent med «Veileder for turnus i kommunehelsetjenesten» (Turnusrådet, 2005).

Dersom noen har behov for overnatting fra 21. – 22. mai, så kan dere bestille det selv direkte på Quality Hotel Grand, Steinkjer. Overnatting m/frokost refunderes av Fylkeslegen, mot innsending av reiseregning.

Bekreftelse på at dere har fått invitasjonen, bes sendt til fmtlabj@fylkesmannen.no (Aud Bjartnes). Samtidig må det også opplyses om spesielle forhold rundt mat, dietter etc.

 

Parkering

Det kan være vanskelig å finne parkeringsplass utenfor Statens hus.  Det er derfor vedlagt et kart hvor du finner aktuelle parkeringsmuligheter.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.