Informasjon til kommunene uke 5

Les ukas informasjonsbrev til kommunene fra landbruks- og reindriftsavdelinga

Publisert 30.01.2024

Nordnorske kommunes arbeid med næringsutvikling i jordbruket

NIBIO har nå publisert sine resultat og rapport fra sin spørreundersøkelse blant kommunalt ansatte med tilknytning til landbruksforvaltningen. Les rapporten her.   

Kontaktperson: Signe Pedersen  

Siste frist for endelig godkjenning av søknader om produksjonstilskudd og avløsertilskudd 

4. februar (søndag denne uka) er siste frist for endelig godkjenning av søknader som skal være med i hovedutbetalingen 14. februar. Det er ikke mulig å endelig godkjenne eller gjenåpne søknader i perioden 5.–14. februar. Det er fortsatt mange kommuner som ikke har endelig godkjent sine søknader. 

Kontaktperson: Marianne Olsen 

Vedtak om regionale miljøtilskudd kan bli endelig godkjent fra mandag 5. februar

Statsforvalteren låser satsene for regionale miljøtilskudd i løpet av uke 5. Kommunene skal "endelig godkjenne" vedtakene sine i Agros mellom mandag 5. og fredag 16. februar. Dersom saker godkjennes endelig etter 16. februar, vil tilskudd som er innvilget bli utbetalt senere enn hovedutbetalingen 14. mars.

Kontaktperson: Grete Nytrøen Kvavik

Teamsmøte med nytilsatte 7. februar kl 13

I det månedlige teamsmøtet med nytilsatte i kommunene 7. februar, vil landbruks- og reindriftsdirektøren, Katrine Erikstad, legge fram årets brev med Statsforvalterens forventninger på landbruksområdet til kommunene. Møtet er forskjøvet til kl 13. Ønsker du å delta i møtet men mangler møteinnkallingen? Send oss e-post om det i løpet av denne uka, så sender vi den.

Kontaktperson: Grete Nytrøen Kvavik

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.