Lær om merkeordningene for matprodusenter i Norge og øk din konkurransefordel i markedet

Dato:
4. mai 2021 10.00 - 10.45
Sted:
Digitalt
Arrangør:
Statsforvalteren i Nordland
Målgruppe:
Matprodusenter
Osteproduksjon i Straumbotn. Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde, Statsforvalteren i Nordland
Osteproduksjon i Straumbotn. Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde, Statsforvalteren i Nordland

Ønsker du selge mer av dine lokalproduserte matvarer? Meld deg på dette webinaret og lær hvordan du kan benytte Norsk Mat sine merkeordninger for matprodusenter til å synliggjøre produktene dine i markedet. 

Publisert 20.04.2021

Ønsker økt bruk av merkeordningene i Nordland

Norsk Mat er en uavhengig stiftelse som bidrar til økt mangfold, kvalitet og verdiskaping i Norsk matproduksjon.

Visjonen til Norsk mat er å få folk til å velge norsk mat. Oppgavene til Norsk mat er blant annet å utvikle og profesjonalisere lokalmatprodusentene, og markedsføre merkeordningene.

I Nordland har vi svært få leverandører som benytter seg av de ulike merkeordningene Norsk Mat tilbyr.

Dette har vi satt oss som mål å endre på!

Vi tilbyr derfor et kort og enkelt webinar som introduserer hva de viktigste merkeordninger for matprodusenter i Norge er.

Tema for webinaret

Webinaret vil ta for seg temaet knyttet til hvordan matprodusenter i Nordland kan bruke ordningene til Norsk Mat/Matmerk for å markedsføre sine produkter og øke sin konkurransefordel og synlighet i markedet.

Marit Strand og Nina Værnes Hegdahl fra Norsk Mat vil fortelle om disse verktøyene:

  • Spesialitetsmerking  
  • Beskytta geografisk betegnelse
  • Lokalmat.no

Det vil også bli satt av tid til spørsmål.

Arrangør

Webinaret arrangeres av prosjektet Gårdsturisme og Matopplevelser i Nordland som eies av Statsforvalteren i Nordland. Prosjektet er finansiert av Statsforvalteren i Nordland og Nordland fylkeskommune.

Påmelding

Dato:
4. mai 2021 10.00 - 10.45
Sted:
Digitalt
Arrangør:
Statsforvalteren i Nordland
Målgruppe:
Matprodusenter