Statsforvalteren fikk nytt og kjønnsnøytralt navn 1. januar 2021. Det gamle navnet vårt var Fylkesmannen.

Regional samling Inkluderende barnehage- og skolemiljø pulje 4

Legg til i egen kalender
Dato:
14. april 2021 09.00 - 14.40
Sted:
Digitalt
Arrangør:
Oppvekst- og utdanningsavdelinga
Målgruppe:
Deltakere i pulje 4

Vi inviterer til vårens regionale fagdag for deltagere fra Bodø, Meløy, Røst og Vega i det samlingsbaserte tilbudet IBS.

Publisert 16.03.2021

Dette blir en digital dagssamling, så sett helst av hele dagen for tid til refleksjoner eller etterarbeid ut over kl. 1440. Vi oppfordrer dere til å sitte sammen noen stykker - innenfor gjeldene smittevernregler - da det blir gitt refleksjonsoppgaver underveis. Arbeid i etterkant av dagen blir styrt av kommunens ressurspersoner. Bruk gjerne chaten for spørsmål til foredragsholder under veis.

Tema: Barn og unge som utfordrer oss. Hvordan ruster vi barn for framtiden?

Foredragsholder er Emilie Kinge. Hun er førskolelærer, spesialpedagog og pedagogisk psykologisk rådgiver. Kinge har lang erfaring i PP-tjenesten med barn fra både barnehage og skole. Nå er hun selvstendig næringsdrivende, og er veileder, forfatter og kursholder på heltid. Hun har skrevet flere bøker om tema empati, utfordrende atferd og utsatte/sårbare barn.

Les mer på https://www.emiliekinge.no/

Påmelding: Bruk skjema under for å melde dere på fagdagen. Du vil få en e-post som bekrefter at du er registrert. Påmeldingsfrist er 9. april kl. 1200

Lenke for å delta: Hver enkelt av dere som er påmeldt, vil i forkant av fagdagen få tilsendt en lenke på e-post som dere må gå inn på for å delta.

Sendingen 14. april: Foredraget vil gå fra kl. 0900 til 1440 med lunsjpause kl. 1130 - 1215. Logg dere på i god tid før oppstart for å se at alt fungerer.

Legg til i egen kalender
Dato:
14. april 2021 09.00 - 14.40
Sted:
Digitalt
Arrangør:
Oppvekst- og utdanningsavdelinga
Målgruppe:
Deltakere i pulje 4