Knut på tur

Knut Storberget har vært på kommunetur. Han har vært på besøk i 48 kommuner på under 100 dager!

Fylkesmann Knut Storberget tiltrådte 1. januar 2019. Nå har han gjennomført besøk i alle Innlandets 48 kommuner i løpet av de første hundre dagene av sin embetstid. Dette er for at han og andre i det nye embetet skal blir enda bedre kjent med kommunene, og også for at kommunene i Innlandet skal bli kjent med den nye fylkesmannen og det nye fylkesmannsembetet.

Med på turen har det vært ledere og fagfolk, rundt 200 av Fylkesmannens ansatte har vært med i én eller flere kommuner. På denne sida presenterer vi det som skjedde på turen og de aktuelle temaene som fylkesmannen og/eller kommunene tok opp.

Klikk på kartet for å komme til dokumentasjon av besøkene i hver enkelt kommune. (OBS: Kartet er ikke klikkbart på mobil og nettbrett. Gå heller til denne lista). De to fylkeskommunene sto også på programmet: Oppland og Hedmark.

Skjåk Lesja Dovre Lom Vågå Vang Øystre Slidre Vestre Slidre Nord-Aurdal Sør-Aurdal Etnedal Gausdal Sør-Fron Nord-Fron Sel Ringebu Øyer Lillehammer Nordre Land Søndre Land Gjøvik Vestre Toten Østre Toten Gran Jevnaker Lunner Eidskog Kongsvinger Sør-Odal Nord-Odal Grue Åsnes Våler Stange Ringsaker Hamar Løten Elverum Åmot Stor-Elvdal Rendalen Engerdal Trysil Folldal Alvdal Tynset Tolga Os