Kommunalministeren besøkte Statsforvaltaren

Seniorrådgjevar Kåre Træen, kommunaldirektør Nils Erling Yndesdal, kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik og fungerande statsforvaltar Christian Rekkedal.
Seniorrådgjevar Kåre Træen, kommunaldirektør Nils Erling Yndesdal, kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik og fungerande statsforvaltar Christian Rekkedal. Foto: Maria Nesse Haugen / Statsforvaltaren i Vestland.

Kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik besøkte Statens hus i Leikanger tysdag 2. august. Tema for møtet var mellom anna prosessen for eventuell deling av Kinn kommune, og arbeidet framover. 

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 02.08.2022

Gjelsvik møtte fungerande statsforvaltar Christian Rekkedal, kommunaldirektør Nils Erling Yndesdal og seniorrådgjevar Kåre Træen.

Tema for reisa er mellom anna distriktspolitikk og digitalisering. Statsråden besøkte Digitaliseringsdirektoratet i Leikanger tidlegare på dagen, og har også vore innom kommunane Sunnfjord og Stryn på turen til Sogn og Fjordane.

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.