Trøndersk landbruk – fra urolige tider til lysende framtid?

Sett av 21. og 22. mars til å bli informert og engasjert i framtida for trøndersk landbruk.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 18.01.2023

Landbruket i urolige tider er undertittel når Statsforvalteren i Trøndelag arrangerer Landbrukskonferansen 2023.

Stedet er Hell i Stjørdal når innledere og foredragsholdere tirsdag 21. og onsdag 22. mars setter fokus på en rekke aktuelle tema innen landbruk, både i nåtid og fremtid.

Landbrukskonferansen 2023.jpg

Fra venstre: Gunnhild Stordalen, grunlegger av EAT Fundation, Christian Anton Smedshaug, daglig leder i Agri Analyse og Ola Grytten, professor ved Norges handelshøyskole

Av foredragsholdere kan vi nevne Gunnhild Stordalen, grunnlegger av organisasjonen EAT Fundation. Tittel for hennes foredrag er «Hvorfor har norsk landbruk en lysende fremtid?». Hun besøker konferansen 22. mars. 
Landbruk i urolige tider er tema når daglig leder Christian Anton Smedshaug i Agri Analyse får ordet etter at landbruksdirektør Tore Bjørkli har ønsket velkommen til årets konferanse tirsdag 21. mars.
Grytten-rapporten har fått behørig omtale, og på årets konferanse vil utvalgsleder Ola Grytten, professor ved Norges Handelshøyskole, gi sin analyse av hva rapporten forteller.

I tillegg til dette er programmet fylt med andre dyktige innledere og foredragsholdere som tar opp og belyser ulike tema innen landbruk. Begge dagene har vi både fellessesjoner og parallellsesjoner for jordbruk & mat, skogbruk og arealforvaltning. I parallellsesjonene vil vi gå dypere inn i de enkelte fagtemaene.

Utdeling av miljøpris og økopris står også på programmet.
Program for begge dager finner du her.

Målet med konferansen er å skape en arena som kan bidra til å utvikle trøndersk landbruk og kommunenes og fylkets landbruksforvaltning. Samtidig er det viktig å legge til rette for nettverksbygging og det å bli kjent på tvers av kommune- og organisasjonsgrenser.

Du kan melde deg på hele konferansen, om ønskelig også med festmiddag 21. mars. Eller du kan velge å delta på deler av konferansen.

Landbrukskonferansen er ikke bare en møteplass for ansatte og politikere i kommunene, men også alle andre som er interessert i landbruksfaglige spørsmål.                                                                                                                                                              

Her kommer du til påmeldingsskjema, der du gjør dine valg.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.