Besøksrunde i kommunene

Fylkesmann Frank Jenssen starter denne uken på en omfattende reiserunde til kommunene i fylket. Målet er å bedre kjent med kommunene i hele Trøndelag.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 16.02.2018

Det er nå litt over en måned siden Fylkesmannen i Trøndelag ble etablert, etter en sammenslåing av embetene i Nord- og Sør-Trøndelag 1.januar 2018. Samme dag begynte Frank Jenssen på jobben som fylkesmann for Trøndelag.

Ønsker å besøke alle

Allerede den første uka som fylkesmann varslet Jenssen at han ønsker å besøke samtlige kommuner i Trøndelag. I utgangspunktet blir det lagt opp til to eller tre besøk samme dag, der møtene vil vare mellom to og to og en halv time. Planen er å møte ordfører og rådmann, og eventuelt andre som kommunen ønsker å ha med. Fra Fylkesmannen stiller Frank Jenssen, alternativt ass. fylkesmann, kommunal- og justisdirektør eller andre representanter fra vår kommunalavdeling. Også andre kan delta, dette avhenger av de saker og tema som tas opp.

Ønsker god dialog

Målet med møtene er å bli bedre kjent med både administrativ og politiske ledelse i de ulike kommunene i Trøndelag. Møtene vil også være en fin arena for å lære mer om den enkelte kommune og regionens muligheter og utfordringer.  Det vil også være naturlig å drøfte enkeltsaker/temaer som enten kommunen eller Fylkesmannen ønsker å drøfte.

- Jeg ser virkelig frem til besøkene og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med hver og en av kommunene i Trøndelag, sier fylkesmann Frank Jenssen.

Indre Fosen

Den første kommunen Fylkesmannen besøker er Trøndelags nyeste kommune, Indre Fosen. Indre Fosen ble opprettet som kommune 1.januar i år, etter at Rissa og Leksvik kommuner slo seg sammen. Deretter venter besøk i Hitra og Frøya, før Nye Namsos kommune får besøk den 13.mars.  Deretter fortsetter besøksrunden til Leka, Nærøy og Vikna.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Kontaktpersoner