AVLYST Offentlig helsearbeid for LIS1

Dato:
21. april 2020 - 29. april 2020
Sted:
Drammen og Ski
Arrangør:
Fylkesmannen i Oslo og Viken
Målgruppe:
LIS1 med kommunetjeneste i Oslo og Viken

Kurset dekker obligatoriske læringsmål, og går over to dager. Like kurs holdes i Drammen og Ski.

Publisert 27.02.2020

Dersom kandidaten ikke får deltatt på kurset, er det kandidaten sitt ansvar i samarbeid med arbeidsgiver/veileder i kommunen å oppnå læringsmålene gjennom aktivitetene som fremgår av den individuelle utdanningsplanen.

En programoversikt ligger i høyre marg. I dette dokumentet finner dere også oversikt over anbefalt forarbeid. Det forventes at alle deltakerne har gjennomført NAV sitt e-læringskurs i sykmeldingsarbeid før kurset, da en av forelesningene bygger på denne forutsetningen. Vi oppfordrer tilsvarende også til å gå gjennom presentasjonen vi har lagt ut om førerkort og helsekrav, da godt kjennskap til innholdet er en forutsetning for å kunne følge med i de praktiske øvelsene på kurset, siden vi ikke legger opp til å bruke tid på basal teori. Innholdet i både NAV-kurset og førerkortpresentasjonen vil dere for øvrig ha god nytte av fra første dag i allmennpraksis. Et mer detaljert kursprogram kommer senere.

I høyre marg finner dere også et dokument med oversikt over ulike nettressurser som kan være nyttige for arbeidshverdagen og supplerer det som blir forelest på kurset. I denne oversikten finner dere lenker til de nettsider og veiledere som er anbefalt forarbeid, blant annet NAV-kurset.

For mer utfyllende informasjon om regler for refusjon av reise- og oppholdsutgifter, vises til nettsiden Kurs og gruppeveiledning LIS1 høsten 2020. Vi kan opplyse om at vi har reservert en del hotellrom for de som har mer enn en times reisetid hver vei. Hotellene ligger rett ved jernbanestasjon og knutepunkt for buss.

Det er ca. 95 LIS1-leger som skal gjennomføre kurset, av pedagogiske grunner har vi fordelt deltakerne på to like kurs. For at antallet skal gå opp, har vi lagt opp til følgende fordeling:

  • LIS1-leger med tjeneste i bydeler i Oslo eller i kommuner i sykehusområdet til Vestre Viken melder seg på kurs 1 i Drammen 21.-22.04.20
  • LIS1-leger med tjeneste i kommuner i sykehusområdene til Sykehuset Østfold og Ahus melder seg på kurs 2 på Ski 28.-29.04.20

Noen kan ha gode grunner for å melde seg på motsatt kurs, men vi forutsetter som hovedregel at dere da bytter plass med noen fra det kurset dere ønsker å delta på, slik at kabalen går opp med noenlunde likt antall deltakere på begge kurs. Gi begrunnelse for bytteønsket og hvem dere bytter med i et eget merknadsfelt i påmeldingsmodulen. Vi forbeholder oss retten til å kunne overstyre hvem som får plass på hvilket kurs.

For å være med på kurs, må dere melde dere på elektronisk i påmeldingsmodulen nedenfor. Den elektroniske registeringen er en forutsetning for at vi skal kunne utstede kursbevis med læringsmål etter kursslutt. Presenslister vil bli ført under kurset, og full tilstedeværelse er en forutsetning for at alle læringsmålene kan kvitteres ut.

 

Påmeldingsfristen er 15.03.20 kl. 24.00 (etter dette stenges påmeldingsmodulen)

Dato:
21. april 2020 - 29. april 2020
Sted:
Drammen og Ski
Arrangør:
Fylkesmannen i Oslo og Viken
Målgruppe:
LIS1 med kommunetjeneste i Oslo og Viken